Спорт +Футбол

Бивш рефер от Висшата лига: „Познавам само Кабаков и Чинков“

Кирил Евтимов участва в любопитна среща при посещението си в Лондон. Финансистът се видя с бившия топ рефер на световно ниво Марк Клатенберг.

Двамата се познават от няколко години покрай различни футболни събития на Острова. В разговора си с Евтимов британецът сподели, че има известни познания за българското съдийство и дори цитира имената на Георги Кабаков и Волен Чинков.

profittips-the best football tips

„От двамата по-добре знам качествата на Кабаков. Дори по моя идея беше поканен да свири мачове в Гърция“, сподел рефера, който ръководи двубоя бежду Лудогорец и Витория Пилзен през вече далечната 2016-та година.

По време на разговора Кирил Евтимов сподели, че Клатенберг е известен в България като съдията на Манчестър Юнайтед заради много победи на „червените дяволи“, дошли след негови отсъждания в полза на гранда от „Театъра на мечтите“.

„Ще ти отговоря по начина, по който го правя и на всички други, които повдигат тази тема. Те винаги наблягат на тези мачове, но забравят, че аз съм единственият съдия, който през XXI век е отсъждал три дузпи срещу Манчестър Юнайтед на „Олд Трафорд“, признава Марк Клатенберг.

Снимка: Gong.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker