ТОПФутболЦСКА 1948

Бивш треньор на Славия отказал на ЦСКА 1948

Бившият треньор на Славия Златомир Загорчич е отказал да стане треньор на ЦСКА 1948, твърди „Тема Спорт“.
52-годишният специалист бе на трибуните на стадион „Александър Шаламанов“ при победата на тима с 2:0 над белите в края на август. Тогава се появи информация, че сръбският наставник може да се завърне в Овча купел, но преди дни е бил потърсен от ЦСКА 1948.

Загорчич е отклонил офертата, тъй като изчаква предложение от чужбина. Въпреки че бе гласувано доверие на Николай Панайотов, то бъдещето му начело на столичани е неясно. Както „Тема Спорт“ съобщи, близки до клуба са на мнение, че евентуална домакинска загуба от Черно море утре, ще доведе до неговото уволнение.

profittips-the best football tips

Атанас Рибарски започна сезона, но бе освободен в средата на август след поражението от новака Крумовград с 0:1. Николай Панайотов бе обявен за временен наставник, а по-късно му бе гласувано пълно доверие, но това бързо може да се промени, а капката, която може да е преляла чашата е загубата от ЦСКА с 0:2 в последния кръг.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker