Първа лигаФутбол

Бивш треньор на ЦСКА подписа с Хебър

Бруно Акрапович официално е новият треньор на Хебър Пазарджик. В щаба на специалиста влизат асистентите Йордан Чолов, Владислав Георгиев (кондиционен треньор) и Венко Димов (треньор на вратарите).

До момента временно начело бе Йордан Минев след раздялата с Веселин Великов. В неделя, 20 октомври, на Хебър предстои визита на Черно море. Очаква се на пейкaтa да е именно Акрапович, който ще изведе днес тима на тренировка.

profittips-the best football tips

В понеделник Акрапович посети и Пловдив, за да се види със стари приятели от времето, когато на „Лаута“ на два пъти спечели Купата на България през 2019 и 2020 година. А вчера финализира успешно преговорите с Хебър.

„Поканиха ме на среща, разбрахме се за един разговор. България е нещо особено за мен, тук имам много приятели, затова съм тук, леко се работи. Първото и най-важно нещо е футболистите да повярват в своите качества, да покажем на противниците, че ние няма да се предаваме. Най-важното е да си вярват. Искам да ги бием всички“, коментира Акрапович при представянето си.

Акрапович е добре познат в България заради престоя си на „Лаута“. Впоследствие бе начело и на ЦСКА, а за последно той води босненския отбор Железничар Сараево. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker