Левски (София)ТОПФутбол

Бивш футболист на Левски разкритикува една от звездите на тима

Бившият футболист на Левски Емил Ангелов даде своето мнение пред „Мач Телеграф“ след победата на „сините“ над Черно море в неделя. Футболистите водени от Николай Костов спечелиха с минималното 1:0 домакинството си срещу „моряците“.

Левски е първия тим през настоящия сезон, който успя да нанесе първа загуба на Черно море. Бабанигда е сигурен в победата и в Стара Загора срещу Берое в петък мач от първенството.

profittips-the best football tips

„Доволен съм от представянето на Левски и победата с 1:0. Беше ясно, че „сините“ са по-класни от Черно море. Първенството се разви много добре Локо Пд и Черно море до този момент. Това е основната причина да са в челото, а не, че са толкова силни.

Не са по-класни от Левски, ЦСКА и Лудогорец. Те са силни отбори и ще бъдат вероятно в Топ 6, но не притежават повече класа от останалите. Пролича си кой е по-добрият отбор на „Георги Аспарухов“.

Левски можеше и по-изразително да победи. Ако бяха изиграли някои ситуации по по-добър начин, можеше по-рано да бъде решен мача. Уелтън е добре да подава топката по-често, когато има тази опция, а той решава да стреля.

Някои футболисти ги хваща звездоманията понякога и започват да правят глупости на терена, а това е грешно. Почва да губи себе си на моменти. Въпреки това на този етап играе добре за Левски и върши много работа“, сподели той пред „Мач Телеграф“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker