Първа лигаЦСКА 1948

Бивш футболист на ЦСКА 1948 коментира раздялата си с клуба: Отношението към мен бе прекалено

Футболистът Видар Кяртансон разтрогна договора си с ФК ЦСКА 1948 преди дни след няколкомесечен престой в България. Той подписа с „червените“ това лято, след като една година бе в гръцкия Атромитос.

Нападателят изигра 13 мача за ФК ЦСКА 1948, като в повечето влезе от резервната скамейка. Той отбеляза само един гол.

profittips-the best football tips

„Дойдох във ФК ЦСКА 1948, след като не бях играл за Атромитос от март. Пристигнах точно преди началото на първенството, естествено не в много добро състояние, така че знаех, че ще ми отнеме известно време, за да вляза във форма и да започна да играя“, коментира Видар в интервю за „Morgunbladid“.

„Мислех, че отношението към мен е прекалено. Понякога се чувствах сякаш съм бил оценен от първите два мача, когато не бях в много добра форма“, добави той.

„След това вкарах първия си гол и си мислех, че нещата ще се получат. След това започнах като титуляр в следващия мач, но не успях да отбележа в него и ме пратиха обратно на пейката. Тогава си помислих, че или ще бъда тук, за да играя във всички мачове, както се разбрахме първоначално, или ще си тръгна“, сподели още Кяртансон.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker