Извън БългарияТОПФутболЦСКА-София
ЕКСКЛУЗИВНО

Бивш халф на ЦСКА отговори на слуховете по свой адрес

Бившият халф на ЦСКА Кристиян Малинов сложи край на вихрещите се спекулации по негов адрес. Той направи това чрез профила си в Инстаграм.

През последните дни Малинов, който разтрогна с белгийския Льовен заради неразбирателство с треньора на клуба, беше свързван с ЦСКА, Лудогорец и ЦСКА 1948. Ето и какво точно отговори халфа:

profittips-the best football tips

„По повод информацията, излязла по мой адрес: 1. Няма нищо вярно! 2. ЦСКА 3. Нямам интерес да се връщам в България! Благодаря!“ От написаното става ясно, че Лудогорец и ЦСКА 1948 не са сред кандидатите за подписа му, в момента не смята да се връща в родното първенство, но ако го направи, ще бъде с екипа на ЦСКА.

Халфът се радва на сериозен интерес. Твърди се, че тимове от Германия, Нидерландия, Турция, Израел и Белгия искат да го привлекат в редиците си.

Снимка: Gong.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker