НационалиПърва лигаТОПФутбол

Бивш шеф на ЦСКА скандализира футболните среди с думите си

Бившият шеф в ЦСКА Милко Георгиев изрече доста скандални твърдения в предаването „Студио дерби“. Той говори за случващото се в школите у нас, за Мъри Стоилов и националния отбор, за бъдещето на Кръстаич и за това докъде е стигнал родния футбол в последните години.

„Голяма част от треньорите в школите са аниматори, това не са треньори. Освен спортният процес, там трябва да има и възпитателен процес, а това нещо отсъства. Бил съм свидетел, хващал съм се главата, тук вече е въпрос на манталитет и култура. Собственикът на дадения клуб знае, че така или иначе ще си купува играчи отвън и не гледа сериозно по този въпрос, и се въртим в един кръг години наред. Нашите деца вече не помнят 2004 г. 

profittips-the best football tips

Чувам, че искат да употребят Мъри, да го поканят за треньор на националния отбор. Не съм убеден, че той ще се съгласи. Това е абсурдно – той година и половина им показва къде грешат и какво трябва да променят, те от едното влязло през другото излязло, а сега ще го канят за националния отбор.

Ясно е, че този сърбин е приключил. Това е върхът в кариерата му – да води нашия национален отбор. Какви успехи е имал този човек като треньор, та да го водиш тук? Да не говорим, че вече излизат взаимовръзки между неговите мениджъри и част от футболистите, които вика. 

Пак стигаме до темата, че националният отбор е нещо като OLX за продажба на нискоразрядни футболисти, нямаме играч дори на средно европейско ниво. Три пъти „Футболист на България“ с триста зора го продаваме в третия отбор в град Солун. Не в Гърция, в град Солун. Не е сериозно. Навремето футболист номер 1 на България можеше да се продаде в топ 5 първенствата в света.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker