ФутболЦСКА-София

Билетите за ЦСКА – Славия в продажба, жест към най-малките фенове

Билетите за двубоя между ЦСКА и Славия от четвъртия кръг на efbet Лига вече са в продажба онлайн и в мрежата на URBO, информираха „армейския“ клуб. От днес 4 август стартира и физическата продажба на касата до фен магазина на стадион „Българска армия“, тя ще работи всеки ден от 10:00 до 18:00 часа.

В деня на мача от 10:00 до края на първото полувреме на срещата.

Столичното дерби между ЦСКА и Славия е на 6 август неделя от 18:45 на стадион „Българска армия“.

profittips-the best football tips

Цените на билетите:

– Сектор „А“ – 16 лв.

– Сектор „В“ – 11 лв.

– Сектор „Г“ – 8 лв.

– Сектор „Б“ – 8 лв.

– ВИП ложа – 130 лв.

Два часа преди началото на двубоя ще бъде отворена и специална каса за феновете на „белите“ – до сектор „Б“ в Борисовата градина. Там ще се продават билетите за сектора на Славия, а цената ще е 8 лв. От днес ултрасите на най-стария столичен клуб могат да закупят билетите за мача и онлайн в мрежата на URBO.

На касите на стадион „Българска армия“ ще се продават и абонаментни карти за сезон 2023/2024 година. ЦСКА с жест и към най-малките си фенове – деца до седем години ще влизат на „Българска армия“ безплатно. Всички притежатели на абонаментни карти могат да посетят срещата с тях.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker