Левски (София)Футбол

Божидар Митрев: Уникална подкрепа! Днес имах чувството, че сме на „Герена“, Георги Иванов ще помогне на българския футбол да тръгне нагоре

Божидар Митрев коментира победата с 3:0 срещу Етър в отсъствието на наказания Николай Костов, който изгледа мача от трибуните на стадион „Ивайло“. Треньорът на вратарите „сините“ похвали подкрепата на привъжениците, които напълниха гостуващия сектор и сподели, че е имал чувството, че се намира на ‘Герена“. Той пожела успех на новия президент на БФС – Георги Иванов.

„Имаше доста отсъстващи играчи. Ние бяхме разузнали добре Етър. Опитахме се да ги затрудним и контролирахме събитията на терена. Проявихме търпение. Поуспокоиха се нещата. Вкарахме втори гол и решихме мача“, заяви Митрев.

profittips-the best football tips

„Огромен процент заслуга за първия гол имаше Пламен Андреев. Всички, които участваха в гола, имаха принос. Фабио Лима също“, каза още той.

„Уникална подкрепа наистина. Днес имах чувството, че сме на „Герена“. Благодаря на феновете, надявам се да ги радваме във всеки един мач“.

„Аз искам да пожелая много успех на Георги Иванов – бил ми е треньор и ръководител. Сигурен съм, че ще се справи и ще помогне българският футбол да тръгне нагоре“,сподели Божидар Митрев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker