НационалиПърва лигаТОПФутбол

Бойко Величков с революционен призив към феновете

Собственикът на Футболна академия Бойко Величков призова всички, които желаят промяна в българския футбол да го заявят по интересен начин. Величков апелира феновете на футбола във всеки мач да скандират „оставка“ в 18-ата минута на двубоите от родното първенство – 18-ата минута като символ на 18-годишното управление на БФС. 

TribunaSofia.bg публикува изявлението му без редакторска намеса:

„ДО ВСИЧКИ, ЖЕЛАЕЩИ ПРОМЯНА ВЪВ ФУТБОЛА!

Крайно време е любимият ни спорт да започне да се развива с европейски темпове, да върнем постепенно загубените възможности и позиции, да може талантливите деца на България отново да имат реализация!

profittips-the best football tips

Уважаеми привърженици, нека в 18-ата минута на всеки мач да покажем, че искаме ПРОМЯНА с викове “ОСТАВКА”, насочени към централата в Бояна! Без обиди, без глоби. В името на легендите на вашите отбори, в името на децата в школите ви, на децата на България! Време е за категорична позиция!

П.П. 18 години управление – 18-а минута…“ 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker