ТОПФутболЦСКА-София

Бой в съблекалнята на ЦСКА

Една от причините за раздялата на ЦСКА с Браян Морено е сбиване със съотборник, информира „Тема Спорт“. Армейците освободиха колумбиеца в началото на януари, като го обвиниха в липса на професионализъм и работна етика.

Треньорът Нестор Ел Маестро пък призна, че нападателят е имал и предишни провинения, а чашата е преляла, когато е закъснял за старта на зимната подготовка. Това не е първия път, в който Морено не се присъединява навреме към „армейците“, но прегрешенията му не приключват дотук.

profittips-the best football tips

През миналата година той е стигнал до физическа саморазправа с един от българските футболисти по време на тренировка. Именно Браян е предизвикал сбиването, без да има видима причина за бурната му реакция.

Преди дни колумбиецът премина в Нефтчи Баку като свободен агент. Той подписа договор за сезон и половина с азербайджанския клуб.

Снимка: startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker