ТОПФутболЦСКА-София

Бомба! ЦСКА сменя Илич с румънец при отпадане от Сепси

ЦСКА най-вероятно ще смени Саша Илич при отпадане от Сепси. Спряган за евентуален негов заместник е бившият румънски футболист на ЦСКА Еуген Трика, пише digisport.ro.

Вчера ЦСКА загуби с 0:2 на „Армията“ първата среща от втория предварителен кръг на Лигата на Конференциите.

profittips-the best football tips

„ЦСКА София може да смени треньора си, ако отпадне от Лигата на конференциите от Сепси. Селекционерът на българите Саша Илич (45 г.) може да бъде заменен от румънец.
Еуген Трика (46 г.) беше в София, за да гледа на живо мача между ЦСКА и Сепси.
Румънецът, бивш треньор на У 1948 Крайова и за последно в Конкордия Кяжна от Лига 2, е в добри отношения с шефа на българите Гриша Ганчев от времето, когато игра в българското първенство.
Трика приключи кариерата си на футболист през 2011 г., а през 2012 г. започва треньорската си кариера в Ювентус Букурещ. Той води ЧФР Клуж, УТА Арад, Металул Решица, Спортул Снагов, У 1948 Крайова (три пъти), Турис, Виторул, Пандури (два пъти), Матоллобус и Конкордия Кяжна. Ако приеме предизвикателството да поеме ЦСКА София, това ще бъде първият опит на Трика в чужбина като треньор.
Като състезател Трика е играл два пъти в България. Първо между 2003 и 2005 г. в Литекс Ловеч, след това между 2006 и 2007 г. в ЦСКА София. С първия успя да спечели Купата на България, а с втория – Суперкупата“, припомнят медиите в Румъния.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker