Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Боримиров: В България позицията старши треньор е доста ветровита, ще се постараем Станислав Генчев да изпълни договора си!

Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров бе част от представянето на Станислав Генчев за старши треньор на „сините“. На съвместна пресконференция той коментира избора за наставник и някои от най-горещите теми, свързани с клуба.

„Имам удоволствието да ви представя новия старши треньор на ПФК Левски – Станислав Генчев и неговия екип. Негови помощници ще  бъдат Живко Миланов, Дарко Тасевски, Петър Пеев и Йордан Господинов. Спряхме се на този екип, тъй като всички те са минали през Левски, знаят какво представлява Левски. Надявам се, че каквито бяха на терена, този хъс и амбицията, да ги предадат на играчите. Целият клуб стои зад целия екип. Пожелаваме успех на отбора”, започна той.

„Генчев е първият вариант и се радвам, че успяхме да се разберем. Разговорите протекоха гладко и се радвам, че нямаше нещо, което да спъне преговорите му да стане треньор на Левски“, заяви директорът на „сините“.

„Мисля, че Станислав Генчев е наясно, че водим преговори с чуждестранни клубове за Хосе Кордоба. Когато настъпи моментът всички ще разберете какво се случва с Хосе Кордоба“, уточни Боримиров за трансфера на панамеца.

„Да, водим такива разговори, всичко зависи от цената и наистина, ако бъде продаден съответният футболист на дадена позиция, ние ще търсим нов на тази позиция. Ако ни се наложи и набелязаният футболист изисква да се плати сума за него, ще бъде сторено“, допълни Боримиров за трансферната политика на клуба.

„Бюджетът няма как в цифри да ви го кажа, тъй като зависи от продажбата. Не забравяйте, че досега продадените футболисти, са продадени на траншове, не е един. Не е за една година, някои са за две, даже и за три“

„Чак генерална промяна няма да правим. Ще допълним толкова футболисти, колкото са нужни на екипа на Станислав Генчев. Работим в тази насока. Фактът, че сме му гласували доверие, това значи, че клубът ще го подкрепя.

Знаете, че в България позицията на старши треньор е доста ветровита, но предвид, че Станислав е бил футболист на Левски и знае какво е Левски, те ще получат нашата подкрепа. Ще се постараем Станислав Генчев да изпълни договора си“, завърши Боримиров, изразявайки подкрепа към новия старши треньор на Левски и неговия екип.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker