Левски (София)

Боримиров към протестиращите: Левски да ляга ли? Боже, господи! Промили са ви мозъците!

Минути преди началото на мача от 33-ия кръг на Първа лига между отборите на Левски и Черно море, група от фенове на „сините“ блокираха футболната врата пред сектор „Б“ на стадион „Георги Аспарухов“. Те издигнаха транспарант с надпис „Сираков – ВЪН!“ в знак на протест срещу мажоритарния собственик на клуба.

Минути по-късно, към протестиращите се насочиха представители на клуба и полицията, включително изпълнителният директор на „сините“ Даниел Боримиров.

По време на телевизионното излъчване на двубоя се чу и част от разговора на Боримиров със събралите се привърженици, които забавиха началото на срещата се забави с 12 минути.

profittips-the best football tips

„Това не е начинът!“, каза Боримиров към запалянковците. Той им припомни също честите случаи, в които Левски бива глобяван от Дисциплинарната комисия на БФС заради нарушения на трибуните.

На въпрос за играта на тима Боримиров отговори: „Левски да ляга ли!? Боже, господи! Промили са ви мозъците!“

profittips-the best football tips

Малко преди края на протеста се чуха и скандирания от сектор „Б“ в подкрепа на бившия треньор на Левски Станимир Стоилов, като запалянковците развяха и знаме с неговия лик.

Протестът не бе приет добре от голяма част от останалата публика на стадион „Георги Аспарухов“, което обяснимо, предвид разделението сред „синята“ общественост.

Снимка: Startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker