Анализи и коментариЛевски (София)Футбол

Борис Касабов: Костов завари готов отбор, Генчев тепърва ще прави такъв

Известният спортен журналист, коментатор и фен на Левски Борис Касабов направи интересен коментар в предаването „Пред стадиона“ по MAX Sport 4. Той сравни пристигането на Николай Костов и това на Станислав Генчев, заявявайки, че Костов е заварил готов отбор, а в момента текат масивни продажби и новият треньор на тима тепърва сглобява отбор.

“Пак 0:0 – не можаха Левски да вкарат гол отново. Сега, Генчев е притеснен, че голове не влизат. Този проблем на Левски не е от вчера, защото миналата година знаем, че имаше един период, в който головете се отдаваха много трудно на отбора.

profittips-the best football tips

Според мен Станислав е поставен в тежко положение общо взето, защото той на практика прави нов отбор. Решението на клубното ръководство щем, не щем – трябва да го разберем. Продава се абсолютно всичко, което може да бъде продадено и продължава тази тенденция.

profittips-the best football tips

Сега се заговори за Джавад Ел Джемили. Даже се заговори за Марин Петков. Това са бройки хора, които са били титуляри. Да не говорим, че ван дер Каап има откупна цена 750 000 евро и който поиска, може да го вземе веднага на секундата. И вече, то че от предишния отбор не остана нищо, не остана. Затова ми се струва, че в момента ситуацията в Левски е много по-трудна, отколкото беше миналата година, когто дойде Николай Костов, защото той завари един готов отбор. Сега на практика Генчев прави съвсем нов отбор, колко му е по вкуса това – не знам. Не знам дали успява да се наложи в привличането на новите футболисти – надявам се да е така.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker