Анализи и коментариЛевски (София)Футбол

Борис Касабов: Очаквах Костов да си подаде оставката

Известният спортен журналист Борис Касабов даде интервю за Gerena.bg. В него той се фокусира върху последното дерби с ЦСКА и бъдещето на Николай Костов.

„Изключително грубо бе изказването на Николай Костов след двубоя с ЦСКА-София, в което той заяви, че ще трябва да чакаме за победа на Левски над този съперник. Това е не само жалко, но и недопустимо. Как ще чакаме? Докога ще чакаме? Ние вече 10 месеца чакаме отборът да изиграе два сносни мача с добри съперници.

profittips-the best football tips

Някои хора казват, че той започна много добре с европейските мачове, но знаете ли защо започна добре? Това беше така от инерцията, която Левски имаше отпреди. Двата мача, които „сините“ изиграха най-добре в Европа бяха срещу Апоел Беершева в София и второто полувреме срещу Айнтрахт като домакин. Отборът си игра, както играеше преди и както игра през второто полувреме срещу ЦСКА-София сега. Просто онемях.

Очаквах Костов да си подаде оставката честно казано. Той явно няма намерение да го направи това нещо. Костов иска да си изкара договора, за да ни закопае окончателно.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker