Анализи и коментариФутбол

Борис Касабов: Тук ще се види майсторлъкът на Томаш

Известният спортен журналист, футболен коментатор и фен на Левски Борис Касабов коментира вечния съперник на „сините“. Повод за коментара беше селекцията на тима и по-специално дъждът от нови попълнения през изминалата седмица.

В рамките на няколко дни ЦСКА привлече Мика Пинто, Джеймс Ето’о, Зюмюр Бютучи, Илиа Илиев – младши и Аарон Исека. Всички те дойдоха, след като начело на „червените“ застана Александър Томаш.

profittips-the best football tips

“Тук вече ще се види майсторлъкът на треньора – при толкова много нови футболисти, тия старите – какво правим, защото някои от тях ще трябва да се разкарат според мен, 100 процента. Това са деликатни неща”, бяха думите на Касабов.

Това беше една от темите, на които се спряха той и колегите му в предаването „Пред банята“, излъчващо се по MAX Sport 4.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker