Първа лигаФутболЦСКА-София

Бос на Ботев Пловдив обясни за трансфера на Ето’о

Спортният директор на Ботев Пловдив Артур Платек даде интервю пред клубната телевизия. В него той обясни подробно как се е стигнало до трансфера на Джеймс Ето’о в ЦСКА.

„Защо сега дойде трансфера на Ето‘о ли? В тази ситуация трябваше да взимаме решение. Ситуацията беше следната, имахме възможност да продадем този футболист преди да започнем подготовката за мачовете в Европа, но не беше най-доброто решение, искахме да имаме най-добрите футболисти и да постигнем най-добрите трансфери.

profittips-the best football tips

Не направихме този трансфер преди два месеца и половина, сега го направихме, защото е много опасно за клуба, взимаме решения кое е най-доброто решение от футболна страна, финансовата част, за развитието на отбор и играч. Сега получихме тази оферта и трябваше да вземем решение. Знаехме, че това е ЦСКА, пряк конкурент, но трябва да кажеш „Да“ или „Не“. Джеймс имаше една година до края на договора, той каза, че търси други възможности и търси по-голямо.

Ние сме в тази ситуация, когато играчите ни стават атрактивни след участието в Европа, имаме лимит на бюджета си, знаем какви средства можем да даваме на играчите и какво можем да им предложим. През цялото това време казвах на клуба, че не можем да нарушим правилата си, защото ще имаме проблеми, това беше добро решение, бяхме подготвени за него.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker