ТОПФутбол

Ботев (Пд) с оферта към бивш халф на Левски

Ботев (Пд) е отправил оферта към бившия халф на Левски Георги Миланов, твърди „Тема Спорт“. Отговор от него все още няма, тъй като халфът се надява на предложение от чужбина.

През зимата Миланов премина от Левски в Ал Дафра. Той обаче остана в Обединените арабски емирства само един полусезон. Отборът му изпадна от елита и Георги предпочете да напусне. В началото на лятната подготовка се считаше за сигурно, че полузащитникът ще се завърне на “Герена”.

profittips-the best football tips

Новият наставник на “сините” Николай Костов призна за разговори с Миланов и обяви, че точно такъв играч му е нужен в състава. В крайна сметка обаче преговорите завършиха с неуспех.
След лошите резултати от началото на сезона тимът на Ботев (Пд) погледна повече към пазара на футболисти.
„Канарчетата“ са едва на 14-то място във временното класиране, като имат само две равенства след 5 мача.
В клуба за спортен директор бе назначен полякът Артур Платек, който пък привлече Ивелин Попов от Левски. Попето е добър приятел с Миланов от времето им заедно както на “Герена”, така и в Литекс и националния отбор.

profittips-the best football tips

От Арда преди дни обявих, че селекцията далеч не е приключила. Кърджалийци вече са обсъждали привличането на Миланов. Те, също както и Ботев, могат да си позволят да дават високи заплати и искат да подсилят състава си с опитния халф.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker