Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Ботев скочи на съдийството в мача с Левски: Цялата футболна общественост видя редица спорни отсъждания

Ботев (Пловдив) скочи на съдийството в дербито срещу Левски, което бе спечелено от „сините“ с 3:1 на Колежа. „Канарите“ посочиха три ситуации, като според тях те са в ущърб на пловдивчани.

TribunaSofia.bg публикува текста без редакторска намеса:

Изминаха два дни от края на мача с Левски. Осъзнаваме, че за загубата първо трябва да търсим вината в нашето представяне на терена.

profittips-the best football tips

В същото време, цялата футболна общественост видя редица спорни отсъждания в мача.

Представяме на Вашето внимание три ситуации, в които решенията на главния съдия и неговите помощници повлияха на развитието на срещата.

И трите положения бяха отсъдени в полза на Левски, а главният съдия нито веднъж не бе повикан да прегледа положенията от VAR.

1 – брутален удар с лакът в лицето на Мартин Секулич, при който главният съдия не отсъжда дори нарушение (влизането на Хосе Кордоба е за червен картон)

2 – дузпа за Левски – много спорна ситуация, при която множеството повторения показват, че контакт на Пунчец с играча на “сините” няма

3 – нарушение в атака на Уелтън срещу Джаспър Ван Хертъм – очевидна ситуация за фаул в нападение, в следствие на която пада третият гол за Левски

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker