Левски (София)Първа лигаФутбол

Бразилец от Левски: България е гостоприемна страна! Мога да кажа, че вече съм българин

Бразилското крило на Левски Фабио Лима даде интервю пред изданието в родината му „GeGlobo“. Той споделя , че България е гостоприемна страна и вече че се чувства българин.

‘Надявам се да имам страхотен сезон и да се борим за върха в класирането. Левски е голям отбор в България и трябва да е на върха и разбира се, да се бори да уважава съперниците си. Фокусирани сме върху предсезонната подготовка, работим усилено, за да постигнем всички цели на клуба“, заяв Лима.

profittips-the best football tips

Искаме да печелим най-важните мачове и винаги да взимаме точки в гостуванията, за да можем да се борим за върха. Имаме много цели за постигане. Чувствам се у дома си и това ще бъде важно за представянето ми. Мога да кажа, че вече съм българин. Това е много гостоприемна страна“, сподели още Фабио Лима.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker