Славия

Бразилски нападател дойде на проби в Славия

Бразилецът Максон Сантана Барбоса се присъедини към лагера на Славия в Турция и днес следобед направи първа тренировка с отбора. Южноамериканецът е роден през 2003 година и ще изкара пробен период при „белите“.

В същото време французинът Ноа Буше не успя да впечатли старши треньора Златомир Загорчич за малко повече от седмица тренировъчен процес и рано тази сутрин замина за родината си. Буше игра и едно полувреме при победата с 1:0 над Женис на 20 януари.

profittips-the best football tips

Следващият мач на Славия е срещу Рубин (Казан) на 26 януари е от 14 часа българско време и ще се проведе на Спортния комплекс „Регнум“.

В него участие ще вземе новодошлият на проби бразилец Барбоса. Тестовете продължават и за норвежеца с български корени Николай Христов, който вкара единствения гол срещу казахстанския Женис, а отбеляза и срещу Балкан Ботевград.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker