Спорт +ЦСКА 1948

Бранител на ЦСКА 1948 с красив жест към родния си клуб

Централният бранител на ЦСКА 1948 Емил Виячки стопли сърцата на всички в Марек Дупница с красив жест към школата на клуба, чийто юноша е. 33-годишният бранител закупи и подари екипировка на децата в клуба. За добрата постъпка бе съобщено от ДЮШ на Марек:

TribunaSofia.bg публикува съобщението без редакторска намеса:

„Там, където е текло, пак ще тече!

Една добре позната мисъл, която важи в пълна сила за един от талантливите футболисти на „Марек“, които не забравиха родния си клуб.

profittips-the best football tips

Сърцатият защитник Емил Виячки показа за пореден път, че освен голям футболист е и човек с голямо сърце. Макар и от години да играе в елитните ни клубове, Емил и за миг не забрави, че първите стъпки направи като невръстен малчуган в Марек.

Сега, невръстните ни малчугани в Марек, които прохождат и учат А и Б на футбола, бяха зарадвани с екипировка от Емил. Тихо, скромно, без да го афишира, какъвто е самият той, закупи екипировка за най-малките.

На такъв жест обаче, трябва да се отдаде нужното уважение. Защото без хора с такива сърца, няма да има Марек, няма да има и бъдеще за децата в школата ни.

БЛАГОДАРИМ ТИ, ЕМО!

„Марекчанин“ се раждаш, „Марекчанин“ до сетен дъх!“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker