Други отбориТОПФутбол

Будинов: Един некадърник, който беше наказан шест месеца, се подигра с нашия труд

Капитанът на Дунав (Русе) Мирослав Будинов също взе отношение по случилото се на терена. Според него съдията се е подиграл с тях и червеният картон е бил някакъв опит за компенсация. Нападателят признава, че Левски е щял да спечели и без въпросната дузпа.

„Левски беше по-добрият отбор, но дойде един пълен некадърник, който беше наказан шест месеца, и се подигра с нашия труд. Затова сме на това дередже! Силните отбори нямат нужда от това бутане. Левски щеше да ни победи и без тази измислена дузпа. 

profittips-the best football tips

След това дава измислен червен картон, за да компенсира. Разочарован съм, защото се получи един интересен мач, докато това не ни прекърши. Червеният картон не ни улесни. Напротив – стана по-трудно за нас, защото Левски се прибра.

Те си създадоха по-чистите положения след червения картон. Просто тази дузпа, която измисли този човек, реши мача. Най-вероятно щяхме да загубим, но не трябваше да е по този начин.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker