ФутболЦСКА-София

Бусато излиза с едни гърди пред Дюлгеров след идването на новия щаб

Вратарят Густаво Бусато ще продължи да е титулярен избор под рамката на ЦСКА и при новото треньорско ръководство, твърди „Тема Спорт“. Както е известно, бразилецът се конкурира с привлечения през лятото национал Иван Дюлгеров.

Именно българинът пази в първите три мача за сезона, тъй като Бусато изтърпяваше наказание за тежкия сблъсък с Уеслен от Черно море в края на миналата кампания. В тях обаче Дюлгеров инкасира общо 5 попадения и не се отчете с добри намеси, което доведе до рокадата с южноамериканеца след изтичането на неговата санкция.

profittips-the best football tips

Макар че ЦСКА загуби както срещу Славия, така и срещу Арда, и в двете срещи Густаво показа, че е най-добрият футболист на „армейците“ в момента и ги спаси от още по-срамни резултати. Това е било забелязано и от новия наставник Томаш, както и от треньора на вратарите Тодор Кючуков, които имат наблюдения върху изявите му от няколко години.

Така Дюлгеров ще продължи да се задоволява с ролята на резерва и ще очаква бразилецът да понижи своята форма, за да получи шанс за титуляр.

оо

оо

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker