ТОПФутболЦСКА-София

Бусато се завърна в игра, но не успя да помогне на ЦСКА II, катастрофално начало за „червените“ във Втора Лига

ЦСКА II допусна трета поредна загуба с 1:2 при домакинството си на Спортист Своге в мач от 3-тия кръг на Втора Лига. Двубоят се изигра на стадиона в столичния квартал „Драгалевци“, където играе дубълът на „червените“ през този сезон.

За „червените“ играха няколко футболисти от първия състав, начело с вратаря Густаво Бусато, който се завърна след изтърпяно наказание, Амос Юга, Иван Тасев, Марк-Емилио Папазов, Йоан Борносузов и Петко Панайотов.

Тяхното присъствие на терена обаче не беше достатъчно и така дубълът на „армейците“ регистрира ново, поредно поражение във втория ешалон.

profittips-the best football tips

През първото полувреме „шоколадите“ поведоха с два гола, дело на Джейсън Клифърд. В 13-ата минута той се разписа с глава, след центриране от ъглов удар на Калоян Стефанов, а малко по-късно си изработи дузпа за нарушение на Густаво Бусато, която реализира в 20-ата минута.

ЦСКА отговори 20 секунди след началото на второто полувреме, когато Марк-Емилио Папазов намали изоставането, но тимът на Владимир Манчев така и не успя да осъществи обрат в мача.

За отборът от Своге победата в неделя вечер носи първи три точки в актива им, което ги изпраща на 11-о място във временното класиране. ЦСКА II остава последен във Втора Лига след три изиграни срещи. Съставът на Манчев ще преследва първи точки за сезона на 12 август, когато гостува на новака Фратрия в морския курорт „Албена“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker