Други отбориФутбол

БФС вбеси клуб от Трета лига за отложен мач с Левски II

Ръководството на Вихрен Сандански е бясно на БФС, след като отложеният им мач с дублиращия тим на Левски, който по програма трябваше да се изиграе вчера, не се проведе. Клубът е изпратил запитване в началото на седмицата за това къде ще се играе срещата със „сините“, която е предвидена за сряда от 17:00 часа.

За тяхна изненада от Зоналния съвет пращат отговор, че „такъв мач в сряда няма да се играе, защото той просто все още не е насрочен“. Освен това двубоят на Левски II от миналия кръг срещу втория тим на Славия беше в понеделник и така автоматично се изключва вариантът отново да излязат на терена след 48 часа.

profittips-the best football tips

„Наложи се да сменя плана за тренировките, изобщо целия алгоритъм на заниманията за седмицата. Все още можете да прочетете по сайтове и програми за нашия мач в сряда, за който обаче в централата не знаят нищо.

Както и да е, свикнахме вече, защото тези непрекъснати промени при нас не са прецедент“, заяви треньорът на Вихрен Николай Николов Чезето.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker