Левски (София)Първа лигаФутболЦСКА-София

БФС обмисля размяна на кръгове заради „Вечното дерби“

Ситуацията с „Вечното дерби“ претърпя ново развитие. Обявеното за несериозно от Георги Иванов – Гонзо разместване на кръгове все пак ще бъде разгледано като идея.

Вариантите са два – размяна на 8-ми и 10-ти кръг, както и такава на 8-ми и 12-ти кръг. Първият обаче няма да помогне, защото 10-ти кръг е предвиден за 28-29 септември, а на тези дати Националния стадион може да не е готов да домакинства.

profittips-the best football tips

При втория сценарий – 12-ти кръг по програма ще е в дните между 19-ти и 20-ти октомври, когато Националният стадион ще бъде на разположение.

Припомняме, че феновете на двата отбора и ръководството на ЦСКА са против настоящото решение дербито да се играе по план, но на „Герена“ и без гостуващи фенове. А ръководството на Левски. подкрепи идеята да се изиграе по програма – на 14 септември, на стадион „Георги Аспарухов“ без гостуваща агитка на ЦСКА.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker