Първа лигаФутбол

БФС обяви програмата за следващия кръг на Първа Лига

Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз обяви програмата за 7-ия кръг на Първа Лига.  Двубоят ЦСКА – Ботев Пловдив ще се проведе в петък (30 август) в 21:30 часа, а Левски ще гостува на Спартак Варна в събота (31 август) от 19:00 часа,

Кръгът започва на стадион „Александър Шаламанов“, където Славия приема Арда в петък от 17:00 часа, а в събота предстои „железничарско дерби“ на „Лаута“, между пловдвиския и столичния Локомотив.

Същевременно от СТК към БФС обявиха, че дубълът на ЦСКА 1948 ще играе домакинските си мачове на стадион „Витоша“ в Бистрица заради наложителен спешен ремонт на тревното покритие на комплекс „Царско село“.

Любопитно е, че Комисията досега обявяваше по два кръга наведнъж, а сега публикува програмата само за един. Това се дължи или на паузата за национални отбори или неяснотата около домакинството на дербито Левски – ЦСКА, което е именно част от следващия осми кръг.

profittips-the best football tips

30.08 /петък/

Славия – Арда  17.00 

Ботев Вр – ЦСКА 1948 19.15 

ЦСКА – Ботев Пд 21.30 

profittips-the best football tips

31.08 /събота/

Спартак Вн – Левски 19.00 

Локомотив Пд – Локомотив Сф 21.15 

01.09 /неделя/

Крумовград – Септември Сф 17.00 

Хебър 1918 Пз – Берое 19.15 

Лудогорец – Черно море 21.30

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker