Левски (София)Първа лигаФутбол

БФС покани Живко Миланов и Георги Кабаков

Апелативната комисия прие да разгледа молбата на помощник-треньора на Левски Живко Миланов за намаляване на наказанието му. Той бе наказан да не бъде край тъчлинията на „сините“ за 3 двубоя, като един от тях измина.

Миланов влезе в словесен сблъсък с главния арбитър на мача с Лудогорец – Георги Кабаков, след което получи директен червен картон. Апелативната комисия ще изслуша Миланов и Кабаков преди да вземе крайното решение дали наказанието на помощник-треньора на Левски ще бъде намалено.

profittips-the best football tips

Ето решението на Апелативната комисия към БФС:

РЕШЕНИЕ 1 /26.08.2024г.

Относно : Молба от Живко Миланов помощник треньор на ПФК „Левски“ АД,  срещу решение на ДК при БФС от 20.08.2024 година, с която се иска намаляване на наложената забрана за изпълняване на функции.

Апелативната комисия, след като се запозна  с молбата и доказателствата към нея:

Реши:

Отлага взимането на решение и насрочва заседание на Апелативната комисия за  разглеждането на жалбата по същество,  което ще се проведе на 29.08.2024г. от 10.00ч. в  сградата на БФС Централен офис на ул. Витошко лале 18, като изисква представяне на допълнителни доказателства, както следва:

Изслушване на служебното лице  Живко Миланов – помощник треньор на ПФК „Левски“ АД

Изслушване на длъжностното лице  Георги Кабаков – главен съдия на срещата“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker