НационалиТОП

БФС се чудят как да махнат Кръстаич, ето каква е неустойката в договора му

Младен Кръстаич е подал оставка след срама с Литва, написаха в един глас големите сръбски медии. Това обаче не отговаря на истината. Всички ръководители на БФС са за прекратяване на отношенията между двете страни, като от централата се надяват давайки му 3 заплати по 25 000 евро, или с други думи казано – 75 000 евро, двете страни да си стиснат ръцете и България да се освободи от неговото присъствие, пише „Мач Телеграф“. След позора с прибалтийската страна Кръстаич заяви, че ще преспи и тогава ще реши как да процедира със своето бъдеще. Той обяви на пресконференцията след срещата, че отборът върви в правилна посока, но просто няма резултати.

Неустойката на Кръстаич при уволнение е 400 хиляди евро или близо 800 хиляди лева. Така от БФС трябва да сътворят малко чудо, за да склонят сърбина да приеме раздяла срещу три заплати. Кръстаич със сигурност ще води тима и при гостуването на Албания. След това ще има Изпълком, на който той ще бъде уволнен, ако междувременно сам не си е тръгнал.

profittips-the best football tips

Младен Кръстаич пое националния отбор на 21 юли 2022 г. и си тръгва с баланс в 10 мача – 3 победи, 3 равенства и 4 загуби. Той започна доста силно своя престой, като записа 3 поредни победи – над Гибралтар, Северна Македония и Кипър, а след това направихме 0:0 с Люксембург. С идването на 2023 г. обаче резултатите ни се развалиха. Първо през март паднахме от Черна гора с 0:1, а след това Унгария ни разкова с 3:0 в Будапеща.

Последва реми с Литва (1:1), при положение, че играхме близо 70 минути с човек повече, както и 1:1 със Сърбия в Разград. Това ни беше и най-добрият мач, но ни изравниха в последната секунда. После наредихме загуби с 0:1 от Иран в контрола, поражението с 1:2 от Черна гора, макар и да играхме 30 минути с човек повече, а за капак дойде унижението с 0:2 от Литва.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker