Първа лигаФутболЦСКА-София

Бъдещето на футболист на ЦСКА е неясно

Бъдещето на вратаря на ЦСКА Димитър Евтимов все още е неясно. Стражът прекрати преди няколко дни договора си с кипърския Кармиотиса, където бе преотстъпен от „армейците“, и се завърна в България.

Евтимов има действащ контракт ЦСКА, но все още спортно-техническото ръководство не е взело решение как да процедира. „Червените“ в момента разполагат с Густаво Бусато, Иван Дюлгеров и Марин Орлинов, като последният е използван за мачовете на втория отбор.

profittips-the best football tips

Старши треньорът Александър Томаш на този етап не е казал думата си дали Евтимов ще се присъедини към представителния тим, като има опция да облече екипа на втория състав, който е воден от Владимир Манчев. Не е изключено договорът на Евтимов да бъде прекратен и той да си потърси нов отбор като свободен агент.

Този въпрос ще се решава в следващите дни. ЦСКА реши да преотстъпи Евтимов през лятото, след като в началото на юни е било взето решение за привличането на Дюлгеров от Черно моpe.

Бусато почти сигурно ще изведе „червените“ с капитанската лента и на „Тича“ в събота от 20:00 часа.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker