НационалиТОПФутбол

България се бори, но не успя да вземе нищо от Черна Гора

Отборът на България загуби с 2:1 при гостуването си на Черна Гора в мач от европейските квалификации. Мачът днес започна с минута мълчание в памет на жертвите на земетресението в Мароко.

Головете паднаха в 46-ата минута след попадение на Савич, „трикольорите“ успяха да изравнят в 79-ата минута след Преслав Боруков. Победното попадение бе вкарано от Стеван Йоветич в 96-ата минута на двубоя.

profittips-the best football tips

В първите минути Черна Гора бяха по-активния отбор и главните събития се случваха в нашата половина, но нямаше опасни ситуации.

В 19-ата минута пред България се откри страхотен шанс да открие резултата, след като Кирил Деспедов майсторски изведе Лукас Петков зад защитата на домакините. Петков изстреля шут, но беше избит от вратаря в ъглов удар.

profittips-the best football tips

Домакините успяха да открият резултата в първата от добавените три минути на първата част. След центриране от ъглов удар Жарко Томашевич надскочи Кристиян Димитров, но ударът му с глава бе избит от вратаря ни Дюлгеров, но след добавката от Стефан Савич вкара за 1:0.

В 60-ата минута „трикольорите“ изпуснаха дузпа след изпълнение на Кирил Десподов. Домакините останаха с 10 души на терена, след като Игор Вуячич получи втори жълт картон за нарушение в наказателното поле срещу Спас Делев и бе изгонен.

Изравнителното попадение дойде в 79-ата минута след като Преслав Боруков довкара топката от гредата след удар на Спас Делев.

Победата за Черна Гора бе изкована в 96-ата минута след центриране отляво, а Йоветич изпревари Димо Кръстев и изпрати топката в далечния ъгъл и донесе победата на домакините.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker