Първа лигаТОПФутбол

Българските фенове в един глас срещу БФС: Оставка!

Привържениците на футбола, които посещават срещите от Първа лига тази седмица, задружно, силно и гневно изразиха недоволството си срещу Българския футболен сьюз. Възмущението на група от хора постепено се превръща в национален протест.

Тон зададоха привържениците на Локомотив (Пловдив) и Берое, които играха помежду си в петък вечер. Малко преди средата на първото полувреме ултрасите на “смърфовете” започнаха да крещят мощно “Оставка”, като веднага след това имаше и скандирания “К*р за БФС”, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

profittips-the best football tips

Феновете на „заралии“ също се включиха във всеобщия протест с викове, като допълниха картината с издигнат трансперант с надпис „Оставка“. Акцията продължи и в днешния ден във Враца, където днес местният Ботев посрещна пловдивския съименник. Феновете на двата отбора в един глас заявиха позицията си срещу управлението на българския футбол и изключително слабото представяне на националния отбор.

Тепърва се очаква реакция и от мачовете на столичните клубове. Привържениците на Левски и ЦСКА, които не веднъж са изразявали негодуванието си срещу управата на БФС. По-рано тази седмица, футболният анализатор и собственик на детско-юношеска школа в София Бойко Величков призова българските фенове да въстанат срещу БФС в 18-ата минута на всеки двубой. Цифрата символизира оседнадесетата година на управление на настоящото ръководство.

Снимка: TribunaPlovdiv.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker