Извън БългарияНационалиФутбол

Български национал пред престижен трасфер в френската Лига 1

Българският национал Филип Кръстев е напът да осъществи престижен трансфер в елитната френска Лига 1 – в Нант. Авторитетните местни издания „L‘Equipe“ и „Ouest-France“ пишат, че сделката може да се счита за сигурна.

Кръстев ще играе в Нант под наем през следващия сезон, а френският клуб има опция да откупи неговите права от Сити Футбол Груп и Ломел, чиято собственост е българският футболист. „Ouest-France“ пише, че трансферът на Кръстев трябва официално да стане факт в сряда.

През миналия сезон 22-годишният български халфигра под наем във ФК Лос Анджелис и в нидерландския Цволе. Самият той си взе довиждане с досегашния клуб:

profittips-the best football tips

„Не знам откъде да започна. Изключително съм благодарен, че имах шанса да играя за този невероятен клуб, месеците отлетяха толкова бързо, но почувствах този красив град като свой дом. Искам да благодаря на борда и на треньорския щаб, че повярваха в мен и ми дадоха този шанс, изпращам много любов към съотборниците ми и благодаря за подкрепата през тези месеци. На феновете…

Бяхте невероятни и никога няма да ви забравя. Надявам се, че съм дал нещо от себе си на този клуб, но съм сигурен, че този клуб ми даде много. Успех през следващия сезон и прегръдки на всички, които бяха част от това пътуване! Завинаги оставам фен на Цволе. Благодаря ви!“, сподели Кръстев в социалните мрежи.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker