ДЮШ

Бютучи разкри кой го е убедил да подпише с ЦСКА

Главният скаут на ЦСКА Иван Славов и изпълнителният диpeктор Филип Филипов са убедили Зюмор Бютучи да пристигне у нас. Преди да подпише, той е имал разговор и с треньора Александър Томаш.

Това разказа косовският национал в интервюто си за клубната медия. „Много ме искаха в ЦСКА. Говорихме дълъг период от време. Усетих силното желание на клуба да се присъединя, затова и моето желание в крайна сметкa беше същото.

profittips-the best football tips

Проведох много разговори с директорите в клуба Иван и Филип. Когато пристигнах, говорих и с треньора. Те ме накараха да се чувствам добре и ме увериха, че можем да постигнем успехи заедно“, каза Бютучи.

Лявото крило има доста сериозна визитка с над 250 мача в елитните първенства на Норвегия, където израства, и Турция. Преди два сезона е закупен за 1 милион евро от Олимпиакос, но не успява да се наложи в гръцкия гранд и прекарва миналата кампания в турския Анталияспор.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker