Левски (София)ТОПФутбол

Важен разговор между Костов и ръководството на Левски се отлага, ето каква е причината!

Изключително важен разговор между ръководството на Левски и треньора Николай Костов се отлага, научи TribunaSofia.bg. Двете страни са щели да обсъждат трансфери и бъдещата стратегия за израстване на клуба през пролетния полусезон.

Причината за отлагането е, че Костов вече ползва правото си на отпуск. Наставникът е отпътувал за Тайланд, където ще прекара свободните си дни. Както е известно, отборът на Левски е пуснат във ваканция до началото на следващата година. Всеки състезател има индивидуална програма, която трябва да спазва стриктно, за да е във форма за началото на подготовката.

profittips-the best football tips

На пресконференцията вчера Наско Сираков обяви официално, че Николай Костов остава начело на отбора. Въпреки незадоволителното представяне на тима напоследък и отпадането от турнира за Купата на България, Костов не е загубил доверието на Сираков. Мажоритарният собственик подчерта, че резултатите на „сините“ са по-добри, спрямо миналата година, когато треньор беше Станимир Стоилов.

Очаква се Николай Костов и клубното ръководство да обсъдят обстойно трансферния план и развитието на играта на отбора, щом настоящият наставник на Левски се завърне от почивката си.

Стана ясно, че първото събиране на „Герена“ за новата 2024 година е на 11 януари, а подготвителният лагер ще се проведе в Турция, където са предвидени много контролни срещи, припомня TribunaSofia.bg.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker