Левски (София)Първа лигаФутбол

Важна новина за феновете на Левски

Левски ще изиграе контрола с Ботев Враца в събота. Двубоят на стадион „Георги Аспарухов“ ще стартира в 18:00 часа, като входът за проверкamтa е свободен.

Феновете отново ще могат да наблюдават спаринг на „сините“ от сектор А. Влизането ще става през вход номер 2, а останалите трибуни ще бъдат затворени. Мачът може да бъде наблюдаван и по клубната телевизия, както и в официалните канали на клуба във Facebook и You Tube.

profittips-the best football tips

Двата тима се срещнаха във втория кръг и столичани спечелиха с 4:0 на „Герена“. Треньорът на „сините“ Станислав Генчев няма да може да разчита на осем от футболистите си. Това са националите Александър Колев, Марин Петков, Дейвид Михалев, Преслав Бачев, Кристиан Макун и Огнян Владимиров, които са с различните национални гарнитури.

Халфът Асен Митков е контузен, докатo по всяка вероятност контролата срещу Ботев Враца ще бъде спестeна на Карлос Охене, който е измъчван от лека травма в коляното и преминава през специални процедури. Това попречи на ганаеца да води нормален тренировъчен процес от
началото на седмицата.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker