Първа лигаФутболЦСКА 1948

Валентин Илиев: За мен никога не е имало непреодолими или преодолими отбори

Старши треньорът на ЦСКА 1948 коментира равенството на „Тича“ срещу Черно море в откриващия кръг от Пърав Лига. За неговия отбор предстои мач в Лигата на Конференциите в четвъртък, а съперник е Будучност от Черна гора.

„Мисля, че се получи доста стойностен мач на база това при какви метеорологични условия играхме. И двата отбора хвърлихме много усилия и имахме ситуации. Равенството е закономерно“, коментира Илиев.

„Не сме чакали слънцето да се скрие. Всички знаехме при какво време ще се играе мачът. Разковничето е в главата на футболистите. Като щаб наше задължение е да проведем необходимите разговори и да ги убедим, че когато си готов да дадеш всичко от себе си и си добре подготвен психологически, нещата могат да се случат и при тези метеорологични условия. Отборът се справи добре и затова ги поздравяваме. Далече съм от мисълта, че нямаме грешки“, сподели той.

„Днес липсват Реян Даскалов и Недялко Пишчевич. Мисля, че с тях отборът ще изглежда още по-стабилен.“

profittips-the best football tips

„Ние работихме през миналия сезон, за да се класираме за евротурнирите. Хвърлихме много усилия и нерви. Постигнахме това, в което малцина вярваха, че ще се случи.“

„Момчетата трябва да излязат и да се наслаждават, че ще играят европейски мачове. Особено младите футболисти там може да ги забележат. Един изключителен шанс“, допълни той.

„За мен лично никога не е имало непреодолими или преодолими отбори. В позиция сме, в която не може да подценим нито един съперник. Имаме необходимото уважение, но не трябва да подхождаме с прекалено голям респект. Имаме необходимите аргументи и потенциал, за да накараме съперника да се съобразява с нас. Вярвам в отбора и можем да победим

Това са само едни думи, ако не ги превърнем в дела. За това съм привърженик на това, което вършим на терена. Това, което говорим трябва да бъде подплатено с действия“, каза още Валентин Илиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker