Първа лигаФутболЦСКА 1948

Валентин Илиев: Знаем, че трябва да започнем мача все едно е 0:0

На официалната пресконференция преди реванша срещу Пафос, старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев сподели очакванията си за двубоя. Българският тим спечели първата среща с 2:1.

„Настроението е добро. Силно вярвам, че ще го запазим такова. Взехме добър аванс, но това не е нищо крайно и не означава нищо кой знае какво. Знаем, че трябва да започнем мача все едно е 0:0“, заяви Илиев.

„Доста работихме през седмицата. Анализирахме. Отработихме нещата, които смятаме, че трябва да коригираме. Отборът достатъчно ясно разбра за какво става въпрос. Определено има като във всеки един отбор някакви микротравми, но не мисля, че те са крайни, за да повлият за участието на даден футболист в утрешния двубой.

profittips-the best football tips

Вярвам в отбора си, знам с какво разполагаме. Вярвам в успеха. Много би ми се искало думите да преминат в действия на терена. Не сме се концентрирали само как ще противодействаме на противника, а и върху това как да бъдем ние достатъчно ефективни и да ги накараме да се позамислят и те нас как ще спират“.

„Изправяме се срещу един добър отбор. Независимо срещу кого се изправяме, трябва да знаем, че срещу нас играят живи хора, а не нещо непреодолимо. Трябва да сме спокойни, много концентрирани и нещата ще бъдат наред. Има някои неща, които трябва да променим. Мисля, че сме готови да изиграем добър мач“, каза още Валентин Илиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker