Първа лигаФутболЦСКА 1948

Валентин Илиев: Не виждам защо трябва да играем с такъв стрес и напрежение

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев бе разочарован от домакинското поражение от Арда в Бистрица.

„На първо четене, не изиграхме добро първо полувреме. Изпълнено с много напрежение в моя отбор. Не виждам защо трябва да играем с такъв стрес и напрежение. Това даде увереност на нашия опонент. Мисля, че първото полувреме не скъсявахме бързо разстоянието в средата на терена.

Губехме доста единоборства. Това беше основата да не сме добре през първата част. През второто изглеждахме така, както бих искал и първото да бяхме изглеждали. Нашият противник отбеляза своите флангови атаки. Мисля, че това бе ключовото в двубоя“, сподели той.

profittips-the best football tips

„По-скоро излязохме с едно огромно напрежение на терена. Преди мача, в съблекалнята, говорих с капитаните. Тишината, която я имаше, не ми направи добро впечатление. Обратната връзка беше, че всичко е наред. Видя се, че има напрежение. Не може, когато всяка втора-трета топка я губим, само да се защитаваме. За мен това бе причината за първото полувреме.

Казах на почивката, че трябва да сме по-смели. Никой не може да ме убеди, че имаме по-лоши изпълнители. Бих искал това да не се разделя на полувремена. Футболът се играе от първа до деветдесета минута. Грешки винаги ще има, но трябва да играем без стрес и напрежение“, продължи Илиев.

„Аз имам доверие на всеки един мой футболист. Къде заради паспортите в ЕС, къде заради други причини се налагаше да правим промени. Не се е случило кой знае какво фатално. Промените са направени, защото са били наложителни“.

„Със сигурност. Няма как футболисти като Умарбаев и Сердюк да не липсват. Дилемата е такава – или се лишаваме от един нападател, или от Умарбаев, Пишчевич, Талис. Трябва да се оправяме, законът не го позволява“, допълни треньорът на ЦСКА 1948.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker