Първа лигаФутболЦСКА 1948

Валентин Илиев сподели очакванията си за първия мач от евротурнирите на ЦСКА 1948

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев говори на пресконференция преди двубоя срещу Будучност в Лигата на конференциите. „Червените“ приемат черногорския тим на Националния стадион „Васил Левски“.

„Притеснения нямаме, подготвени сме доста добре. Изиграхме добър мач във Варна, надявам се с всеки изминал ден да надграждаме. Кадрови проблеми нямаме, всички са на разположение“, сподели Валентин Илиев.

„Контролите са за това, за да експериментираме, не мисля, че трябва да са краен показател за формата на един отбор. Дори в контролите имаше много плюсове, определено вярвам на отбора си, знам, че можем да постигнем добри резултати, не само в Европа, а и в първенството. Имаме добра група, добър колектив, не е моментът да казвам избраниците си за утре, за мен е важно, че всеки е здрав и е на 100%“, добави той.

profittips-the best football tips

„Като футболист и треньор не мисля, че има голяма разлика, разликата е, че като футболист се концентрираш да дадеш най-доброто от себе си, а като треньор трябва да накараш всеки играч да даде максимума. На такива мачове на европейската сцена е излишно да се говори за мотивация. Нищо не е на всяка цена, важно е всеки да дава всичко от себе си, когато има постоянство, ще дойдат резултатите“, коментира Илиев.

„Без значение дали сме домакини, или гости, убеден съм, че ще подходим на необходимото ниво. Изиграхме сериозни контроли. Няма значение дали някой е изиграл един мач повече, или не. Гледал съм мачове на Будучност, мисля, че имат добър отбор и добър треньор, играят позитивно, агресивно, заедно“, заяви Валентин Илиев.

profittips-the best football tips

Капитанът на отбора Радослав Кирилов бе част от пресконференцията, където сподели:

„Участието в Европа миналата година беше опит за нас, надявам се да сме си взели поуките защо не преминахме напред. Нямам търпение да дойде часът на мача, да го изиграем по най-добрия начин и да вземем добър резултат.

Опитвам да помагам на младите момчетата да израстват, а те натрупаха доста мачове, израстват като хора и футболисти. Да играеш в Европа е престижно и се надявам нашият престой да е продължителен, а не епизодичен. Откакто започнахме процеса на работа, се стремим да разчитаме на нашия колектив, сплотеност, агресия в играта. Продължаваме по този път, по който сме поели, дано ни помогне в бъдеще.“

В днешно време технологиите позволяват да се запознаеш със силните и слабите страни на нашия съперник, ще се опитаме да се възползваме и да направим добър мач“, заяви Радослав Кирилов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker