ФутболЦСКА 1948

Валентин Илиев: Трудно ще е с толкова много напускащи, но ще се справим

Старши-треньорът на дубъла на ЦСКА 1948 Валентин Илиев говори за предстоящият полусезон на тима му. Той сподели увереността си, че тимът ще преодолее последиците от големият брой напускащи играчи.

„Разделихме се с доста момчета и буквално ще трябва да градим нов отбор, така че съм убеден, че ни очаква страшно много работа, но в същото време такъв тип предизвикателства ми харесват, мотивират ме и мисля, че в крайна сметка ще успеем да помогнем на още млади момчета да стигнат до първия отбор, каквато ни е и целта.

profittips-the best football tips

Настроението е добро, позитивно. Със сигурност може би на тях, на футболистите, им се е искало да починат още малко, но трябва да се захващаме работа, защото градим изцяло нов отбор или почти нов отбор, така че няма време за губене.

Тя ще бъде изцяло в София. Всяка една промяна, особено, когато е свързана с такова голямо количество на напускащи футболисти, тя няма как да не се отрази, но ние взехме около седем, осем човека към днешна дата, казвам към днешна дата, защото може да се увеличи бройката, които имат потенциала да играят във Втора лига и да се развиват, но това зависи само и единствено от тяхното желание и на какво са готови, за да постигнат успехи.

Ние с каквото може ще бъдем полезни и ще им помагаме, ще изискваме, ще ги напътстваме. Мисля, че имат потенциал, трудно ще е след толкова много напускащи футболисти, но мисля, че ще се справим.

profittips-the best football tips

Седем контроли ще изиграем. Ще играем с отбори от Първа и Втора лига. Няма кой знае какви изненади. С Локомотив (София), Спартак (Плевен), Спортист (Своге), Струмска слава, Монтана, Марек.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker