Първа лигаФутболЦСКА 1948

Валери Хубчев: Тук младите ще получават шанс

Синът на Петър Хубчев – Валери, се присъедини официално към ЦСКА 1948, заемайки ролята на главен скаут, съобщиха от клуба. Роден на 22 октомври 1993 г. в София, той ще отговаря за селекцията на играчи за трите отбора.


„Радвам се на тази възможност и искам да благодаря на ръководството за поканата да се присъединя към клуба. На шата цел е да продължим развитието си в положителна посока.

profittips-the best football tips

Най-важното е, че се стремим да съчетаем опита на ветераните с енергията на младите играчи, като целим да им дадем нужния тласък за успешна кариера в западноевропейските първенства. Тук младите футболисти получават повече шансове и подкрепа, което беше ключово за моето решение.

Търсим играчи, кouтo дa се oтдaдaт нa кaузатa на клуба, и да допринесат за нашето израстване. Атмосферата тук е изключително приятна, а колективът е съставен от млади и мотивирани хора.

За мен е удоволствие да работя в такава среда.“

Снимка: ЦСКА 1948

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker