Извън БългарияФутбол

Вальо Антов може да премине в друг италиански отбор

Българският национал и бивш футболист на ЦСКА Валентин Антов може да смени отбора си. Понастоящем той се подвизава в италианския Монца.

Интерес към него има от страна на друг италиански тим, а именно този на Венеция. Тимът от Серия Б иска да привлече нашенецът под наем за следващия сезон и евентуално да откупи правата му след края на същия.

profittips-the best football tips

Вальо имаше ограничено игрово време през изминалия сезон. Освен това смъртта на собственика на тима Силвио Берлускони стартира процеси в Монца, които вероятно ще доведат до раздялата с част от играчите.

Интересен факт е, че през пролетния полусезон на миналия сезон в тима на Венеция игра под наем защитникът Петко Христов. Ако Вальо бъде взет под наем сега, това ще означава, че Венеция ще има българин в редиците си в рамките на поне сезон и половина до изтичане на наема на национала на България.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker