ФутболЦСКА-София

Вальо Михов: ЦСКА не е училище, отборът никога не е бил по-зле!

Бившият президент на Българския футболен съюз и ЦСКА Валентин Михов коментира пред „Спортал“ последните събития в клуба от Борисовата градина. Той изрази мнение, че случващото се в момента е трагедия за „червените“ и призова да бъде дадено необходимото време на новия треньор Александър Томаш.

„Имах щастието да съм работил в ЦСКА в най-трудните години. Това, което става в момента, е трагедия за ЦСКА. Нямат хора като Пената, Паро, Стойчо Младенов, които да имат някакъв успех.

profittips-the best football tips

Това са фигури, които знаят как да управляват, учили са се. ЦСКА не е училище! Трябва човек да знае, за да започне да ръководи. Тогава ще се получи. Радвам се, че Левски мина тази криза.

Без Левски, ЦСКА, Ботев и Локо Пловдив няма български футбол. Не подценявам и Лудогорец с тези успехи, които имат, но няма нищо българско там. Трябва да се дaдe време на Сашо Томаш между 3 и 6 месеца. Това, което става в ЦСКА мисля, че като стратегия и игра по-зле този отбор не е бил.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker