НационалиФутбол

Васил Терзиев: Надявам се феновете и всички да проявят разум

Кметът на София Васил Терзиев коментира погрома около националния стадион „Васил Левски“ в София, където се проведе протестът на футболните привърженици преди мача между България и Унгария.

„Вчера обсъдихме със СДВР мерките, които трябва да бъдат взети. Апелирахме да бъде мирен протест и справедливият гняв на феновете да не бъде насочен към служителите на реда, към съгражданите им. Явно никой не е чул нашия апел за мирен протест.

profittips-the best football tips

В контакт съм със СДВР. Отивам на мястото на събитието, за да се запозная с обстановката. Надявам се феновете и всички да проявят разум, за да няма повече поражения и ранени.“

„Няколко човека от феновете и органите на реда са ранени. Всеки един ранен е проблем. Почти винаги на подобни протести има провокатори, които ескалират нещата“, заяви Терзиев пред БНТ.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker