Левски (София)Първа лигаФутболЦСКА-София

Венци Стефанов: Ако оставят по 200 хиляди лева капаро, давам им нашия стадион

В типичния си стил президентът на Славия Венци Стефанов коментира пред „Блиц“ казуса около предстоящото дерби между Левски и ЦСКА. Той предложи стадиона на Славия „Александър Шаламанов“ за двубоя, но при едно условие.

„Мач трябва да има, но не трябва да е на „Герена“. На нашия стадион обаче няма да им дам да играят, защото двете агитки го изпотрошиха няколко пъти. Ако оставят по 200 000 лева капаро, може.

profittips-the best football tips


Притеснявам се, че може да се случи следното, ако има мач на „Герена“ без „червена“ публика. Феновете на ЦСКА пак ще тръгнат за „синия“ стадион. Ще бъдат изнервени, че са оставени отвън. И може да се случат ексцесии. И то немалки ексцесии, подобни на тези от 16 ноември миналата година. Това ли трябва да стане? Някой иска ли кървавите драми в центъра на София да се повторят?

Aтaкyват БФС, обвиняват БФС, но аз питам къде е кметът на София? Къде е общината? Чух, че е имало идея мачът да се състои на 25 септември, сряда. Кметът обаче не позволил, защото било делничен ден. София щяла да бъде блокирана, имало огромни опасности.

Чакайте, господа управляващи хубавата ни столица. Мачове между Левски и ЦСКА е имало през делнични дни не един и два. Имало е в сряда, в понеделник, в четвъртък. Taкa че кaквo пречи тогава да е дербито?“, заяви Венцеслав Стефанов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker