Славия

Венци Стефанов за Загорчич и виковете „оставка“: Не мисля, че е редно да комуникараме през медиите

Венцеслав Стефанов говори след загубата на Славия от Левски с 0:1. По време на най-старото столично дерби, част от запалянковците на най-стария софийски клуб призоваха Стеданов да подаде оставка, а след края на срещата и Златомир Загорчич заяви, че ситуацията на стадион „Александър Шаламанов“ е трагична.

„Някои хора търсят причината там, където не е. Аз не мисля, че ако си говорим всеки ден с треньора, нещо ще се промени и отборът изведнъж ще започне да играе по-силно. Аз не отговарям за играта, а за материалната база и всичко останало – там проблеми нямаме. Не искам да казвам какво е моето мнение в сегашната ситуация, защото не мисля, че е редно да си комуникираме през медиите.

profittips-the best football tips

„Ако Златомир Загорчич казва, че ни си спомня откога не е разговарял с мен, той има телефона ми и едва ли го е забравил. Може да ми се обади. Цялата тази ситуация ме учудва. Относно бъдещето на треньора Загорчич в Славия – както прецени, нека така постъпи. Преди, когато ходих на мачовете, ме критикуваха, че съм създавал напрежение. Сега пък питат защо не съм на трибуните…“, заяви босът на Славия пред „Дарик Радио“.

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker