СлавияТОПЦСКА-София

Венци Стефанов избухна преди мача с ЦСКА: Утре ще бъде Баташкото клане, съдията е доказан чорбар

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви в типичния си ексцентричен стил, че очаква тимът му да бъде ощетен срещу ЦСКА в утрешния 1/8-финал за Купата на България. „Бели“ и „червени“ ще се срещнат за втори път в рамките на 5 дни, след като на 1 декември поделиха точките в мач за първенството на стадион „Александър Шаламанов“.

„Утре представяте ли си какво ще е… Баташко клане. Лицето Попов ще ни свири, доказан чорбар. Сменили са съдията в последния момент. Чудно как ги правят тези неща. Има магистрала, не път, това да бъде преодоляно. Много е лесно, президент, който да остави това нещо в ръцете на некорумпиран човек, който не се съобразява с водачите на 2-3 клуба. Извадете на първите 2-3 отбора кои съдии са им свирили и по колко пъти, къде му е офисът на този съдия и ще ви стане ясно за какво става въпрос. Ако не са сигурни, че този съдия ще свърши работа, го слагат във Варна“, сподели Венцеслав Стефанов.

profittips-the best football tips

„Сватбата го слагат на ВАР, закла ни. Довиждане, айде, Гергино, да дадат път на някои, които искат да са съдии. Случаят с Хебър – решава съдията да даде дузпа в 98-ата минута. Добре, дузпа, дузпа. Вратарят я спасява. Намесва се лицето, как се казваше, този пловдивският хаймана, големият съдия Кабаков, пребива се дузпата за неправилно дишане. Глобиха ме за това. Отидох, отворих вратата. Казах му преди да е манипулирал да отида да видя. Половината от стъпалото на Жоро Петков беше пред голлинията, половината зад. Какво е това? Слагаш ги ненаказани 5 мача. Това са доказани слуги на определени клубове“, каза още шефът на Славия.

„Има четири-пет клуба в България, които спокойно могат да играят в първенството на Мали, някъде по Южна Америка, Колумбия. По нищо няма да си личи, че те не са от тази държава. Няма българи. Слушам феновете пеят „Напред, армейци“. Гледам има един армеец. Турицов. На кой пеят? На Газон ли, Мазон ли, той ли е армеецът?

И Левски се нашариха, за Лудогорец да не говорим, Берое – прочуха се с бобените растения, и те се напълниха. Ботев също. Това бяха люпилните на българския футбол, Когато няма българи в Стара Загора, Пловдив, София, за какъв национален отбор искаш да има?“, попита Стефанов.

profittips-the best football tips

“Гриша Ганчев никога не е предлагал и никога не е бил за това нещо. Предлагал го е в Микре. Само Данчо Лечков, Емо Костадинов и Наско Сираков, като беше в Изпълкома ме подкрепяше. Докато пускаме Газон-Мазон, български футбол не очаквайте“, заяви Стефанов за твърденията на Гриша Ганчев, че е настоявал за правило за участие на български играчи.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker